Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij BVT
  

josh blanchardDolfijn Proshop organiseert in samenwerking met Bowltech International en Ebonite International op woensdag 12 september 2018 een demo dag voor E.B.I. bowling ballen. Het zullen de nieuwste ballen zijn van Ebonite, Columbia 300, Track en Hammer.

U kunt dan met de verschillende ballen gooien en kijken of ze voor u geschikt zijn. Er zullen ballen aanwezig zijn in de gewichten 14 en 15 pond met een verschillende grootte van span. Ook wordt er in die ballen gebruik gemaakt van een verwisselbaar duim systeem zodat u altijd een (bijna) passend duim gat kunt vinden. Ook de vinger doppen zijn verwisselbaar zodat u ook die op de juiste maat in de bal kunt zetten.

Rich Hanson (internationaal verkoop manager van E.B.I.) en PBA speler en Columbia 300 pro staffer Josh Blanchard (foto) zullen aanwezig zijn om u de nodige informatie omtrent de ballen te geven en eventueel te helpen bij uw keuze.

Als u wil deelnemen kunt u contact opnemen met André van Gurp om in te schrijven. Dat kan via de e-mail () of Facebook messenger. De deelnamekosten van € 5,- betaalt u op de dag zelf.
Let wel: Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.
Welke ballen het precies zullen zijn is nu nog niet bekend maar dat wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Het gaat plaatsvinden in Dolfijn | the plays to be aan de Ringbaan Oost 2a in Tilburg op woensdag 12 september van 18:00 tot 19:30 uur.
Er is slechts een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar (15). De kosten zijn € 5,- per persoon. Als u besluit om een bal te kopen tijdens die dag bij Dolfijn Pro Shop en daar te laten boren wordt die € 5,- in mindering gebracht op de totaalprijs van de bal. Ook krijgt u dan nog € 20,- extra korting op de totaalprijs van de bal.