Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij BVT
  

De lockers zijn voor het nog lopende seizoen, dus t/m 31 augustus 2018, gratis aangeboden door Dolfijn. Vanaf 1 september 2018 t/m 31 augustus 2019 vraagt Dolfijn voor een jaar 25 euro huur per locker, waarbij er een korting geldt indien je 2 of meer lockers op dezelfde naam wil huren. De kosten bedragen 15 euro voor iedere daaropvolgende locker.

Maakt u gebruik van een locker en wilt u het tegen betaling met een jaar verlengen of kosteloos de huurperiode beëindigen? Informeer bij de counter voor de verdere afhandeling.

Hetzelfde geldt als je nog geen gebruik maakt van een locker, maar daar interesse in hebt. Informeer bij de counter voor een locker en beschikbaarheid. Een locker kent de volgende afmeting: 45 cm breed, 45 cm hoog en 90 cm diep. Een locker is daarmee geschikt voor een 3-ballen roller.

 

Dolfijn raadt u aan uw opgeslagen goederen te verzekeren via uw eigen verzekering. U betaalt Dolfijn huur voor opslagruimte en dus niet voor inboedelverzekering. Gelieve hier rekening mee te houden.