Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij BVT
  

Deelnemers aan de donderdagleague kunnen dit seizoen weer 'brackets' spelen.

Kort uitgelegd: Een bracket is een poule van 8 spelers die door de computer wordt geloot. Er zijn dus 4 koppels die tegen elkaar spelen in ronde 1 met hun score uit game 1, de winnaar gaat door naar de volgende ronde. Deze koppels hoeven dus niet op hetzelfde banenpaar te spelen, er wordt willekeurig geloot met alle deelnemende spelers.

In game 2 zijn er dus nog twee koppels in iedere poule die tegen elkaar spelen, de winnaars van ieder koppel spelen in game 3 tegen elkaar voor plek 1 en 2. Er wordt gespeeld met handicap en een speler kan aan maximaal 5 brackets deelnemen. De computer probeert bij de loting er voor te zorgen dat men niet steeds dezelfde tegenstander treft, daardoor geeft het spelen van meer brackets meer kansen op winst.

We gaan dit seizoen ook enkele keren 'reverse-brackets' spelen, daarbij is de score van game 3 de score in de eerste ronde van de brackets en de score van game 1 de score voor de laatste ronde.

Inschrijven kan voor aanvang van de league bij Luc Jansen. Per bracket betaalt u 1 euro (maximaal 5 brackets), graag gepast betalen!
Is het nog niet helemaal duidelijk; we leggen het graag nog een keertje uit!

Uitslagen Brackets