Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Inschrijven

Binnenkort bij BVT
  

Deelnemers aan de donderdagleague kunnen sinds dit seizoen 'brackets' spelen. Op de eerste speeldag werd dit getest door alle spelers 5 brackets kado te geven. Op die manier kon iedereen kennis maken met brackets en kijkend naar de uitslagen maakt iedereen kans om te winnen, niet alleen de beste spelers! Grote winnaar van de eerste test: Walter van Boxel.

Kort uitgelegd: Een bracket is een poule van 8 spelers die door de computer wordt geloot. Er zijn dus 4 koppels die tegen elkaar spelen in game 1, de winnaar gaat door naar de volgende ronde. In game 2 zijn er dus nog twee koppels in iedere poule die tegen elkaar spelen, de winnaars van ieder koppel spelen in game 3 tegen elkaar voor plek 1 en 2. Er wordt gespeeld met handicap en een speler kan aan maximaal 5 brackets deelnemen. De computer probeert bij de loting er voor te zorgen dat men niet steeds dezelfde tegenstander treft, daardoor geeft het spelen van meer brackets meer kansen op winst.

De eerste week was voor de lol en viel er niets te winnen. Vanaf week 2 is dat wel mogelijk, inschrijven kan voor aanvang van de league bij Luc Jansen. Nog niet helemaal duidelijk, we leggen het graag uit!

Uitslagen Brackets