Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Inschrijven

Binnenkort bij BVT
  

Op Hemelvaartsdag (donderdag 21 mei 2020) wordt weer het inmiddels traditionele BVT Jeugd Toernooi gehouden bij Dolfijn | the plays to be. Dit jaar zijn zowel het aantal finalisten als het prijzengeld flink verhoogd. Toch is het inschrijfgeld gelijk gebleven, met zelfs een extra voordeel voor BVT Jeugdleden.

De voorronden gaan nog steeds over 4 games en er zijn twee series. Er wordt weer gespeeld in twee klassen, Klasse 1 is vanaf 155 gemiddeld met een handicap van 75% van 200 (max 45) en Klasse 2 is tot 155 gemiddeld met een handicap van 70% van 155 (max 45). Maar liefst 12 spelers uit iedere klasse plaatsen zich voor de finale. In de finale worden nogmaals 3 games gespeeld.

Voor de winnaar van iedere klasse ligt er een mooie prijs klaar: € 50 + een bowlingbal! Alle twaalf finalisten per klasse ontvangen een prijs van minimaal 20 euro en onder alle aanwezige deelnemers tijdens de prijsuitreiking wordt nog een bowlingbal verloot!

Dank zij sponsoring van Bowling Vereniging Tilburg en de Bronzen Schietspoel kunnen jeugdleden van BVT tegen een sterk gereduceerd inschrijfgeld deelnemen aan dit toernooi. Normale deelname is € 17,50 per speler, BVT Jeugdleden ontvangen 10 euro korting op hun inschrijfgeld en betalen slechts € 7,50!

Meer informatie is te vinden op de nieuwe website. Via deze website kan ook worden ingeschreven. Jeugdleden van BVT worden vriendelijk verzocht om in te schrijven in serie 1.

Meer info