Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Inschrijven

Binnenkort bij BVT
  

Op een persconferentie maakte premier Mark Rutte bekend dat het verbod op ‘samenkomsten’ en ‘evenementen’ wordt verlengd tot 1 juni 2020. Het bestuur heeft daarop besloten dat de huisleagues als gevolg van het coronavirus per direct worden gestopt.

Eerder verbood het kabinet samenkomsten tot 6 april. Daaronder viel ook de sluiting van horeca (waaronder Dolfijn ‘the plays to be’) en sportclubs. Met de verlenging van de sluiting is er voor de BVT geen andere optie dan het huidige seizoen onafgemaakt te eindigen.

Volgens bestuurslid Wedstrijdzaken Wesley Selier zijn de Tilburgse competitie spelers niet blij. "Het is een enorme teleurstelling dat het seizoen niet afgemaakt kan worden, maar het besef is er dat er weinig keus is. Er zijn belangrijkere dingen nu."

Inschrijving deelname huisleagues 2020-2021 geopend!
Het bestuur kijkt met een voorzichtige blik naar de toekomst en hoopt in ieder geval een Zomerleague te kunnen gaan organiseren. De inschrijving voor deelname huisleagues 2020-2021 is in ieder geval open gezet. Klik hier voor het inschrijfformulier. We hopen u weer allen in goede gezondheid en met veel enthousiasme te mogen ontvangen.