Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Inschrijven

Binnenkort bij BVT
  

Het kabinet heeft woensdagavond de maatregelen rond de bestrijding van het coronavirus verder versoepeld. Voor de bowlingsport houdt dat vooralsnog in, dat als het virus onder controle blijft, per 1 september een volgende stap wordt gezet. Alle binnensporten, waaronder de bowlingsport, zijn dan weer mogelijk voor alle leeftijden.

Deze opnieuw verruimde openstelling is goed voor Nederland, maar niet goed vanuit een bowlerperspectief (laat staan de bowling exploitant en personeel). We willen heel graag het geluid van de vallende pins horen, maar het lijkt dat we nog even geduld moeten opbrengen.

Ongekende uitdagingen
De bowlingsport staat voor ongekende uitdagingen. Er wordt door het bestuur hard gewerkt aan de uitvoering van het opstartplan - het organiseren van een bowlingleague - in de wetenschap natuurlijk dat we nog lang niet van dit ellendige virus af zijn. Dat vereist veel creativiteit, solidariteit, aanpassingsvermogen en vooral ook geduld. De gezondheid gaat immers voor alles.

Mocht de Nederlandse maatregelen m.b.t de bowlingsport verder en of eerder worden versoepeld, dan informeren wij u hier spoedig over.

Als u vragen heeft schroom dan niet om contact op te nemen met een van de bestuursleden.