Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Inschrijven

Binnenkort bij BVT
  

Allereerst hoop ik van harte dat jullie allen deze nare coronatijd in goede gezondheid doorkomen. Hier en daar weet ik dat sommigen van ons in meer of mindere mate gezondheidsklachten hebben. Als het je treft is veel onzeker en brengt het zorgen met zich mee. Helaas zijn we er voorlopig nog niet vanaf. Sterkte gewenst.

Het coronavirus heeft heel Nederland in zijn greep en daarmee ook onze vereniging. We beseffen maar al te goed dat (samen) bowlen een uitlaatklep is, zowel geestelijk als fysiek, en die uitlaatklep hebben we juist nu zo nodig. Ook het feit dat mensen door te bowlen blijven bewegen is belangrijk, net als het sociale contact dat bowlen op en achter de bowlingbaan met zich meebrengt.

Samen bowlen, samen bewegen is de reden van dat zoveel mensen lid zijn van onze mooie vereniging. Dat is wat we nu het meeste missen.

Ik hoop dat Nederland, en onze leden en Dolfijn-medewerkers in het bijzonder, deze lastige tijd zo goed als kan doorstaan. Ik hoop ook dat we spoedig weer verantwoord (en sociaal) kunnen bowlen. Jullie kunnen er in ieder geval op vertrouwen dat we klaar zijn voor de (her)start van onze huisleagues en jeugdtraining. Concreet betekent dit voor de vereniging, gezien de huidige maatregelen, dat we naar verwachting begin 2021 weer leagues mogen bowlen. Tot die tijd zorg goed voor jezelf en houd elkaar een beetje in de gaten.

Met sportieve groet,
Wesley Selier – bestuurslid wedstrijdzaken