Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij BVT
  

De persconferentie van dinsdag 12 januari bracht geen nieuwe maatregelen of versoepelingen. Het maatregelenpakket zoals dat is benoemd op 14 december blijft in elk geval van kracht tot en met 9 februari.

We bevinden ons midden in de coronacrisis, een onwerkelijke periode. Onzeker, ongrijpbaar en niemand weet hoelang dit gaat duren. Waarschijnlijk zal deze onzekere tijd nog wel even aanhouden en wie weet komen er opnieuw nieuwe maatregelen of worden de huidige maatregelen opnieuw verlengd. Het kabinet en andere instanties zoals het NOC*NSF en de Nederlandse Bowling Federatie bekijken van dag tot dag wat nodig is in deze crisistijd. Wij volgen dit uiteraard, zodat we jullie kunnen blijven informeren.

Voor ons betekent de verlenging van de lockdown dat Dolfijn bowling gesloten moet blijven en wij dus niet de baan op kunnen om te bowlen. We zijn op de achtergrond wel in gesprek met de gemeente Tilburg en de veiligheidsregio Midden- en West-Brabant met welke mogelijkheden we als bestuur hebben om de competitie te herstarten als de situatie dat toelaat. Vooralsnog ziet het er voor dit seizoen somber uit, maar er gloort licht aan einde van de tunnel dus wie weet.

Als bestuur zijn we op dit moment druk bezig met het afsluiten van het financieel boekjaar 2020. De cijfers zullen spoedig worden voorgelegd aan de financiële commissie ter goedkeuring. De begroting 2021 is opgemaakt, contributievoorstel 2021-2022 en opzet huisleagues 2021-2022 zijn intern besproken. Binnen afzienbare tijd zullen we een online algemene ledenvergadering organiseren om jullie te informeren over de laatste stand van zaken. Als we gereed zijn zullen we de uitnodiging versturen.

Tot die tijd: hou vol!