Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij BVT
  

De besmettingen dalen, maar nieuwe coronavarianten winnen terrein. Dat is zorgelijk, want deze varianten zijn (volgens het RIVM) besmettelijker en kunnen tot een nieuwe golf leiden. Daarom wordt de lockdown tot en met 2 maart verlengd.

De routekaart met coronamaatregelen heeft een update gehad. Het kabinet zal deze bijgewerkte routekaart gebruiken bij de toekomstige besluitvorming over versoepelen of aanscherpen van maatregelen. Het BVT bestuur hanteert dezelfde routekaart met wat er kan en mag, passend bij wat het kabinet aan beperkende maatregelen voor de sport (en horeca) voorstelt.

Maatregelen voor de bowlingsport
Sporten is mogelijk, maar kent wel veel beperkingen. Volwassenen sporten alleen of met zijn tweeën, en alleen buiten. Kinderen t/m 17 jaar mogen sporten in teamverband en mogen wedstrijden onderling spelen, maar ook alleen buiten. Aangezien wij de bowlingsport binnen én in een horecagelegenheid beoefenen is er voor ons op dit moment niets mogelijk.

We blijven het nieuws en ontwikkelingen nauwlettend volgen, om te kijken wat er later in het seizoen eventueel mogelijk is.

Hopelijk hebben we jullie hiermee voldoende geïnformeerd. Voor vragen en opmerkingen is het BVT bestuur vanzelfsprekend bereikbaar.