Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij BVT

Op vrijdag 14 januari vond er weer een persconferentie plaats. Het kabinet heeft hierin aangekondigd dat er diverse versoepelingen doorgevoerd worden. Deze versoepelingen hebben ook betrekking op de (bowling)sport. We mogen weer bowlen en dat doen we ook!

Met ingang van zaterdag 15 januari mag iedereen (jeugd én volwassenen) zowel binnen als buiten sporten én onderling binnen de eigen vereniging wedstrijden spelen. Er geldt daarbij geen eindtijd meer.

Vanaf zaterdag 15 januari 2022 zijn de volgende maatregelen nog van toepassing:

• Competitiewedstrijden zijn niet toegestaan. Onderlinge wedstrijden (huisleague, huistoernooi) binnen de vereniging zijn toegestaan.
  • Er mag geen publiek bij trainingen en onderlinge wedstrijden aanwezig zijn.
  • Op binnensportlocaties geldt dat het dragen van een mondkapje vanaf 13 jaar verplicht is, behalve tijdens het bowlen zelf. Daarnaast dienen leden vanaf 13 jaar bij het betreden van de locatie te worden gecontroleerd op het coronatoegangsbewijs (CTB).
  • Horeca blijft (in ieder geval) tot en met 25 januari gesloten, ook voor de vereniging.

Bowlen is dus weer mogelijk, zij het onder diverse voorwaarden. Samen met Dolfijn hebben we besloten de leagues weer op te starten vanaf aanstaande woensdag! Dit betekent dat we van start gaan op de volgende data:

• Woensdag 19 januari 2022, 18:30 - 20:00 uur - Jeugdleague
  • Donderdag 20 januari 2022, 20:00 - 22:30 uur - Donderdagavond league

Dus: de bowlingballen mogen weer uit de schuur, van zolder of waar je ze dan ook opgeslagen had.