Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij BVT

Met een positieve blik vooruit hopen we dat bowlingseizoen 2021-2022 een beter seizoen gaat worden voor de leden van Bowling Vereniging Tilburg.

Aan ons enthousiasme zal het niet liggen, de zomerleague is iedere week goed bezet. De inschrijving voor de donderdagavond trio huisleague is met 18 teams zeer goed te noemen. De dinsdagavond doubles huisleague valt daarentegen nog iets tegen, maar er kan nog worden ingeschreven. Hoe dan ook we kunnen niet wachten, totdat we weer voor het ‘echie’ mogen.

Noteer in ieder geval het BVT openingstoernooi in je agenda. Het toernooi zal worden gehouden op zondag 5 september.

Tot die tijd geniet van je vakantie. Of je nu weggaat of lekker thuis blijft, wij hopen dat je geniet van een heerlijke vakantie.

Op deze pagina hebben we een aantal handige links verzameld.

Naam Website Facebook
Dolfijn | the plays to be web icon fb icon
Dolfijn Bowling Training Center web icon fb icon
Dolfijn Proshop web icon
Nederlandse Bowling Federatie web icon fb icon
Sport Bowling Tour web icon fb icon
Hammer Bronzen Schietspoel Toernooi web icon fbk icon

Naam Website Facebook
European Tenpin Bowling Federation web icon fb icon
World Bowling web icon fb icon
Belgische Bowlingsport Federatie web icon fb icon
Deutsche Bowling Union web icon fb icon
Bowling Digital web icon fb icon
United States Bowling Congress web icon fb icon
Professional Bowlers Association web icon fb icon
Professional Women's Bowling Association web icon fb icon
FloBowling web icon fb icon

6 februari begint de bouw aan de Dolfijn Bowling met o.a. 24 bowlingbanen en een parkeergarage aan de Ringbaan Oost 2a te Tilburg.

Naar verwachting kan Bowling Vereniging Tilburg het nieuwe bowlingseizoen starten in een spiksplinternieuw bowlingcentrum. Het bestuur zal u de komende weken/maanden op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Vergeet niet om facebook pagina's van Bowling Vereniging Tilburg of Dolfijn Bowling te volgen waar o.a. foto's van de bouw op zullen worden geplaatst.

dolfijn nieuwbouw

Bij het registreren dient u een naam op te geven. Gebruik hiervoor uw volledige (voor- en achter-)naam en geen alias aangezien we handmatig de speciale rechten voor BVT-leden toewijzen. De registratie op deze site gaat geheel automatisch maar het kan zijn dat u pas toegang heeft tot de speciale BVT-leden sectie nadat uw account is goedgekeurd.

Als u zich registreert op deze website gebruik dan bij voorkeur geen hotmail, outlook of live emailadres. Een onderdeel van de registratieprocedure is dat u op een link moet klikken om uw emailadres te bevestigen. De automatisch gegenereerde email met de activeringslink wordt door deze maildiensten soms verwijderd omdat deze wordt aangezien voor een phishing mail.

Witl u toch gebruik maken van uw hotmail/outlook/live email dan dient u eerst @bowlingverenigingtilburg.nl toe te voegen aan de lijst met 'veilige afzenders' bij de instellingen van uw emailclient. Het is sowieso verstandig dit te doen als u mail wilt ontvangen van BVT.

Mocht u desondanks de activeringsmail niet ontvangen dan kunnen wij uw account alsnog handmatig activeren. Heeft u geen mail ontvangen, stuur dan een email aan  met daarin uw naam en gebruikersnaam.

Functie Naam Bestuurslid sinds BVT e-mail
Voorzitter Berry Termeer 12-01-2017