Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij BVT
  

Of je nu jong bent of 55+, 100 of 200+ gemiddeld bowlt, beginner of gevorderde bowler bent, trainen helpt je beter worden in het beoefenen in de bowlingsport.

Dolfijn stelt - voor alle leden van de BVT - weer vanaf 10 september 2022, iedere zaterdag van 12.00 uur t/m 14.00 uur, 8 bowlingbanen gratis ter beschikking om vrij te trainen. Uitgezonderd feestdagen en/of wanneer er een evenement plaatsvindt. Houd de agenda in de gaten. Ook voor de eventuele afwijkende trainingstijden.

Wil je jouw vaardigheden verder ontwikkelen met behulp van ervaren coach André van Gurp? Neem dan eens kijkje op www.bowlingtraining.nl of loop binnen bij Dolfijn Proshop met wat de mogelijkheden zijn.

De BVT kent een aantal ereleden. Zij hebben deze eervolle titel te danken aan bijzondere diensten en/of langjarige inzet voor de vereniging en/of bowlingsport in het algemeen.

Ereleden hebben alle rechten, voortvloeiend uit het lidmaatschap van de vereniging behoudens het stemrecht, tenzij zij tevens lid van de vereniging zijn, in welk geval zij eveneens stemrecht hebben. Ereleden zijn vrijgesteld van financiële verplichtingen jegens de vereniging.

Sinds de oprichting van de BVT zijn er hiervoor zo'n enkele leden benoemd. Uiteraard zijn zij tijdens de betreffende algemene ledenvergadering in het zonnetje gezet en hebben de bijbehorende erelid-trofee ontvangen.

Hieronder volgt een overzicht van de ereleden van de BVT, met vermelding van het jaar waarin ze tot erelid werden gekozen:

  • Erevoorzitter - Dhr. Ton Zandboer (1987)
  • Erelid - Dhr. Wim Spapens (????)
  • Erelid - Dhr. Luc Jansen (2019)
  • Erelid - Dhr. Frits Verkooijen (2022)

In de BVT agenda staan alle speeldagen van de huisleague, toernooien en andere evenementen die voor leden van BVT van belang kunnen zijn.

 

Op deze pagina hebben we een aantal handige links verzameld.

 

Nederland

Naam Website Facebook
Dolfijn | the plays to be web icon fb icon
Dolfijn Bowling Training Center web icon fb icon
Dolfijn Proshop web icon  
Nederlandse Bowling Federatie web icon fb icon
Sport Bowling Tour web icon fb icon
Hammer Bronzen Schietspoel Toernooi web icon fbk icon

 

Overige

Naam Website Facebook
European Tenpin Bowling Federation web icon fb icon
World Bowling web icon fb icon
Belgische Bowlingsport Federatie web icon fb icon
Deutsche Bowling Union web icon fb icon
Bowling Digital web icon fb icon
United States Bowling Congress web icon fb icon
Professional Bowlers Association web icon fb icon
Professional Women's Bowling Association web icon fb icon
FloBowling web icon fb icon

Bij het registreren dient u een naam op te geven. Gebruik hiervoor uw volledige (voor- en achter-)naam en geen alias aangezien we handmatig de speciale rechten voor BVT-leden toewijzen. De registratie op deze site gaat geheel automatisch maar het kan zijn dat u pas toegang heeft tot de speciale BVT-leden sectie nadat uw account is goedgekeurd.

Als u zich registreert op deze website gebruik dan bij voorkeur geen hotmail, outlook of live emailadres. Een onderdeel van de registratieprocedure is dat u op een link moet klikken om uw emailadres te bevestigen. De automatisch gegenereerde email met de activeringslink wordt door deze maildiensten soms verwijderd omdat deze wordt aangezien voor een phishing mail.

Witl u toch gebruik maken van uw hotmail/outlook/live email dan dient u eerst @bowlingverenigingtilburg.nl toe te voegen aan de lijst met 'veilige afzenders' bij de instellingen van uw emailclient. Het is sowieso verstandig dit te doen als u mail wilt ontvangen van BVT.

Mocht u desondanks de activeringsmail niet ontvangen dan kunnen wij uw account alsnog handmatig activeren. Heeft u geen mail ontvangen, stuur dan een email aan  met daarin uw naam en gebruikersnaam.