Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij BVT
  

De vereniging organiseert leagues op dinsdag- en donderdagavond. Spelers van elk niveau kunnen met en tegen elkaar spelen. Heb je je (vrienden)team nog niet ingeschreven? Wacht dan niet te lang. Meld je team aan!

Dinsdagleague
We hebben inmiddels 7 officiële inschrijvingen en 1 officieuze inschrijving mogen ontvangen. Dit betekent dat de league volgend seizoen doorgaat.

De dinsdagleague wordt eenmaal per maand gehouden. Deze league is ideaal voor nieuwe leden/teams om in te stromen, maar is ook geschikt voor de gevorderde bowler. De league begint om 20.00 uur en je speelt tegen twee tegenstanders (2 x 2 games). Iedere speeldag wordt er gekozen voor een ander oliepatroon, soms makkelijk en soms uitdagend.

De temperaturen lopen weer op. Het seizoen zit er bijna weer op. Dus wordt het weer tijd voor de zomerleague! Vanaf donderdag 15 juni wordt er een zomerleague georganiseerd door Bowling Vereniging Tilburg.

De aanvang van deze league is om 20.00 uur, aanmelden kan vanaf 19.30 uur in de bowling bij Joost Straathof. Er worden per avond 4 games gespeeld en de kosten zijn € 10,00 per persoon per avond. Er zijn 8 banen beschikbaar voor de zomerleague met maximaal 4 personen per baan. Vooraf reserveren is wenselijk.

Vanaf donderdag 2 maart zullen we spelen op een nieuw oliepatroon, namelijk op Stone Street (42ft). Dit is tevens het oliepatroon waar de Tilburgse Kampioenschappen op worden gespeeld. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar.

Verder nemen we afscheid van de huidige, versleten pins. Hiervoor in de plaats komen de befaamde "Twister pins". 

Wij wensen alle spelers veel succes en hoge scores toe.

Vanaf donderdag 12 januari 2023 zullen we spelen op een nieuw oliepatroon, namelijk 2021 USBC Junior Gold Survivor (42ft). Dit oliepatroon is 1ft minder lang dan het vorige oliepatroon, maar (als goed is) nog steeds hoog scorend. 

Wij wensen alle spelers veel succes en hoge scores toe.

logo bvt2017Aan het begin van het seizoen zijn er afspraken gemaakt over het meespelen bij een ander team. Dit is met ingang van het seizoen 2022/23 niet meer mogelijk. We begrijpen dat spelers graag willen spelen op donderdagavond en als je dan toch reserve bent bij je eigen team, waarom dan niet meespelen bij een team dat niet compleet is? We zullen proberen dit hieronder uit te leggen.

In het verleden werd dit toegelaten, spelers konden invallen bij een incompleet team en de scores van de speler telden zelfs mee voor het eigen gemiddelde. Om een eerlijkere competitie te krijgen werd dit laatste op een gegeven moment afgeschaft om het meespelen bij een ander team te ontmoedigen. Tijdens de Corona periode kwam het ook regelmatig voor dat teams een avond niet compleet waren en werd het weer oogluikend toegestaan.

Subcategorieën