Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij BVT
  

Op donderdag 8 september aanstaande gaat de donderdagleague weer van start. Dankzij een zeer late afmelding van team Pin Action, komen we op een (even) aantal van 18 teams. De eerste periode wordt gespeeld op het oliepatroon Gateway Arch, met dit oliepatroon heeft u al kunnen kennismaken tijdens het openingstoernooi.

Aanvang League

De donderdagleague start om 20.00 uur. Dit betekent dat u uiterlijk 19.45 uur aanwezig dient te zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen met ingooien. U kunt tot 19.45 uur uw team aanmelden bij het aanwezige leaguebestuur (zie ook financiën).

Tijdens een uiterst sfeervolle prijsuitreiking heeft het bestuur van BVT de kampioenen van de huisleagues in het zonnetje gezet. Tilburg Dolphins (dinsdagavondleague) en Team 15 (donderdagavondleague) zijn de kampioenen!

Hieronder een korte samenvating:

Meld je team aan! De inschrijvingen voor de dinsdagavond- en donderdagavond huisleague 2022-2023 zijn vanaf nu geopend.

Inschrijven kan door het inschrijfformulier te downloaden, in te vullen en te mailen naar of door het inschrijfformulier direct online in te vullen. Daarnaast zal op dinsdag 17 mei en donderdag 19 mei het inschrijfformulier worden overhandigd aan de spelende teams. Kortom, mogelijkheden genoeg.

Tot 1 juli a.s. is het mogelijk alle bestaande teams en nieuwe teams in te schrijven. Alleen teams die zich tijdens de inschrijfperiode melden zijn zeker van deelname. Dit i.v.m. beschikbaarheid (reservering) van bowlingbanen.

We zien je inschrijving graag tegemoet!

De temperaturen lopen weer op. Het seizoen zit er bijna weer op. Dus wordt het weer tijd voor de zomerleague! Vanaf donderdag 9 juni wordt er een zomerleague georganiseerd door Bowling Vereniging Tilburg.

De aanvang van deze league is om 20.00 uur, aanmelden kan vanaf 19.30 uur in de bowling bij Joost Straathof. Er worden per avond 4 games gespeeld en de kosten zijn € 10,00 per persoon per avond. Er zijn 8 banen beschikbaar voor de zomerleague met maximaal 4 personen per baan. Vooraf reserveren is wenselijk.

Deelnemers aan de donderdagleague kunnen dit seizoen weer 'brackets' spelen.

Kort uitgelegd: Een bracket is een poule van 8 spelers die door de computer wordt geloot. Er zijn dus 4 koppels die tegen elkaar spelen in ronde 1 met hun score uit game 1, de winnaar gaat door naar de volgende ronde. Deze koppels hoeven dus niet op hetzelfde banenpaar te spelen, er wordt willekeurig geloot met alle deelnemende spelers.

In game 2 zijn er dus nog twee koppels in iedere poule die tegen elkaar spelen, de winnaars van ieder koppel spelen in game 3 tegen elkaar voor plek 1 en 2. Er wordt gespeeld met handicap en een speler kan aan maximaal 5 brackets deelnemen. De computer probeert bij de loting er voor te zorgen dat men niet steeds dezelfde tegenstander treft, daardoor geeft het spelen van meer brackets meer kansen op winst.

We gaan dit seizoen ook enkele keren 'reverse-brackets' spelen, daarbij is de score van game 3 de score in de eerste ronde van de brackets en de score van game 1 de score voor de laatste ronde.

Inschrijven kan voor aanvang van de league bij Luc Jansen. Per bracket betaalt u 1 euro (maximaal 5 brackets), graag gepast betalen!
Is het nog niet helemaal duidelijk; we leggen het graag nog een keertje uit!

Uitslagen Brackets

Subcategorieën