Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij BVT
  

Op 1 maart zijn we precies halverwege het seizoen 2022-2023, dat loopt van 1 september t/m 31 augustus. Om potentieel nieuwe leden tegemoet te komen die dit seizoen nog lid worden bij de BVT, is de contributieafdracht gehalveerd tot het einde van het seizoen. Klik hier voor de actuele tarieven.

christmasHet bestuur van Bowling Vereniging Tilburg wil langs deze weg alle (oud-) leden, vrijwilligers, personeel Dolfijn – the plays to be – en alle andere mensen die onze vereniging op welke wijze dan ook steunen en een warm hart toedragen fijne feestdagen en een voorspoedig, sportief en bovenal gezond 2023 toewensen.

In 2022 konden we weer samen genieten van bowlen - en dat deden we volop. Volop samen genieten, bowlen en heerlijk eten deden we ook tijdens het 50-jarig jubilieum. Wat een geslaagd feest was dat! Het was zo geslaagd dat we voornemens zijn om elke vijfde verjaardag feestelijke activiteiten te gaan organiseren.

December is een gezellige en feestelijke maand, maar wanneer er zorgen en ziekte zijn, dan is dat niet vanzelfsprekend. Zorg daarom goed voor jezelf en elkaar. Of je nu bowlt of niet-bowlt, de bowling zal altijd een plek zijn waar je welkom bent. Samen zijn we sterk.

Het bestuur wenst iedereen een voorspoedig, gezond en sportief 2023.

Het is vandaag precies 50 jaar geleden dat de bowlingvereniging werd opgericht.

Dat laten wij uiteraard niet onopgemerkt aan ons voorbij gaan. Dit wordt dan ook een feestelijk week waarbij we heel leuke dingen gaan doen met leden en oud-leden die zich hebben aangemeld voor het jubileumfeest. De jarige trakteert!

Via deze weg willen wij al onze leden en oud-leden bedanken voor het vertrouwen dat we door de jaren heen hebben mogen ontvangen.

De tarieven van de BVT en de NBF voor het seizoen 2022-2023 zijn bekend. De penningmeester verzoekt iedereen tot het betalen van de jaarlijkse contributie.

Tijdens de algemene ledenvergadering van 2022, d.d. 1 juni 2022. zijn de volgende contributiebedragen vastgesteld.

Op 1 juni vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van BVT plaats.

We hebben teruggeblikt op het afgelopen jaar maar ook voorruit gekeken naar o.a. het 50-jarig bestaan. Daarnaast werden de aanwezige leden op de hoogte gebracht van hoe de vereniging ervoor staat. Er werd gestemd op de jaarrekening van 2021, de begroting van 2022 en op benoeming nieuw erelid. Hieronder worden de belangrijkste momenten toegelicht.