Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij BVT

Het nieuwe bowlingseizoen staat weer voor de deur en daarmee zal ook de contributie moeten worden voldaan.

Zoals bij de meeste sportverenigingen, bestaat het grootste deel van de inkomsten van Bowling Vereniging Tilburg uit contributiegelden. De hoogte van de contributie wordt jaarlijks vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering voorafgaand aan het nieuwe seizoen.

Ongetwijfeld bij jullie bekend, heeft de NBF-Bondsvergadering 2018, destijds besloten dat het lidmaatschap van de NBF in totaal met 10,00 EUR dient te verhogen om de noodlijdende NBF de winter door te helpen. De verhoging zal echter wel gefaseerd gebeuren, te weten 5,00 EUR per 1 september 2019 en  5,00 EUR per 1 september 2020. De eerste verhoging is verwerkt in de BVT contributie voor het aankomende seizoen 2019/2020.

Het bestuur is zeer verheugd te kunnen mededelen dat Stephan van Bezouw bereid is gevonden de functie van secretaris te vervullen.

Stephan is geen onbekende op bestuurlijk vlak, heeft in het verleden al jarenlang in het bestuur gezeten als voorzitter. We zijn dan ook erg blij dat Stephan deze functie wil gaan vervullen.

Wij wensen hem veel succes en plezier toe!

luc erelidLuc Jansen benoemd tot Erelid van Bowling Vereniging Tilburg.

Op woensdag 29 mei heeft de Algemene Ledenvergadering, op voordracht van het bestuur, Luc Jansen benoemd tot Erelid van de vereniging. Dit om uitdrukking te geven aan haar waardering voor de wijze, waarop hij de bowlingsport in het algemeen en met name van onze vereniging in het bijzonder gediend heeft, en nog zal blijven dienen.

De Erelid-trofee werd uitgereikt door de Erevoorzitter van de vereniging Ton Zandboer.

Gefeliciteerd namens het bestuur en leden van de BVT.

Eric Nendels en Antoine van Gool zijn tijdens de Algemene Ledenvergadering uitgeroepen tot ‘vrijwilligers van het jaar 2018’.

Een vereniging kan veel leden hebben, maar zonder vrijwilligers is ook de BVT nergens. We zijn alle vrijwilligers dankbaar voor hun inzet, soms wekelijks, soms één dag per jaar.

Jeugdtrainers Eric Nendels en Antoine van Gool zijn dit jaar extra in het zonnetje gezet voor hun belangeloze en enthousiaste inzet met als titel ‘vrijwilliger van het jaar’.

Proficiat!