Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij BVT

tk2019Lisanne Breeschoten en Youri Fens all-events kampioen en kampioene van Tilburg 2019!

Benieuwd naar de uitslagen? Klik dan hier.

Tijdens de prijsuitreiking werd onder alle aanwezige winnaars een ‘900 Global Boost bowlingbal’ verloot. Debbie Zwart was de winnaar van deze mooie prijs.

Bowling Vereniging Tilburg organiseert in samenwerking met Dolfijn | the plays to be de Tilburgse Kampioenschappen 2019. Er worden voorronden gespeeld op dinsdag 5 en donderdag 7 februari 2019. De finales zijn op zondag 10 februari 2019.

Inschrijving staat open voor alle junior- en seniorleden van de Bowling Vereniging Tilburg die hun financiële verplichtingen hebben voldaan aan de BVT.

Het seizoen is afgelopen; de kampioenen zijn bekend. Afgelopen week kroonden Menno van den Heuvel, Lisanne Breeschoten en Vince van der Loo zich tot de verenigingskampioen in respectievelijk de heren-, dames-, en jeugd klasse van de Tilburgse Kampioenschappen.

Klik hier voor de uitslagen Tilburgse Kampioenschappen.

Klik hier voor de uitslagen Tilburgse Kampioenschappen Jeugd.

Bowling Vereniging Tilburg organiseert in samenwerking met Dolfijn | the plays to be de Tilburgse Kampioenschappen 2018. Er worden voorronden gespeeld op dinsdag 5 en donderdag 7 juni 2018. De finales zijn op zondag 10 juni 2018.

Lisanne Breeschoten en Jord van Weeren zijn op 30 april j.l. Verenigingskampioen 2017 van de Bowling Vereniging Tilburg geworden.

Voor Lisanne was het de vierde keer op rij dat ze het kampioenschap bij de dames won. Na 10 games had ze 562 pins meer dan jeugdspeler Manon Husslage, die tweede werd.

Jord van Weeren was bij de heren een terechte kampioen met een toernooigemiddelde van liefst 244,80. Hij leidde het klassement al na de voorronde en breidde zijn voorsprong alleen maar uit. Youri Fens, die tweede werd, kon helaas aan zijn goede spel in de voorronde geen vervolg geven. Hetzelfde gold voor jeugdspeler Bart van Beers, ook hij kon de scores van Jord niet bijbenen. Bart werd derde op 9 pins (2302) achterstand van Youri (2311).