Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij BVT

Of u nu jong bent of 55+, 100 of 200+ gemiddeld gooit, beginner of gevorderde bowler bent, trainen helpt u beter worden in het beoefenen in de bowlingsport.

Dolfijn stelt - voor alle leden van de BVT - weer vanaf 6 november 2021, iedere zaterdag van 12.00 uur t/m 14.00 uur, 8 bowlingbanen gratis ter beschikking om vrij te trainen. Uitgezonderd feestdagen en/of wanneer er een evenement plaatsvindt. Houd de agenda in de gaten!

Wilt u uw vaardigheden verder ontwikkelen met behulp van ervaren coach André van Gurp? Neem dan eens kijkje op www.bowlingtraining.nl of loop binnen bij Dolfijn Proshop met wat de mogelijkheden zijn.

Op de vrijdagen 21 en 28 mei, en op vrijdag 4 juni opent Dolfijn | the plays to be speciaal voor sportbowlers haar deuren. Er is dan steeds voor 30 personen gelegenheid om te trainen.

De bowling is dan open van 20.00 tot 23.00 uur, en u dient vooraf te reserveren. Hopelijk wordt de volgende stap een verdere versoepeling vanaf 9 juni, maar voorlopig is dit natuurlijk een mooie kans voor de BVT-leden.

• Vooraf reserveren tussen 20.00 en 23.00 uur
  • Maximaal 2 personen per baan
  • Kosten € 4,50 per persoon per uur
  • Betalen via pin
  • Maximaal 30 personen tegelijk

Reserveer nu!

Vanaf zaterdag 5 september is er voor BVT-leden weer de mogelijkheid om gratis te trainen bij Dolfijn. Het bowlingcentrum stelt dan een aantal banen beschikbaar van 12.00u tot 14.00u. De zaterdagen waarop getraint kan worden zijn te vinden in de BVT-kalender op deze website.

In verband met de corona-maatregelen wordt een maximum van 4 spelers per baan aangehouden, hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. Reserveren is niet mogelijk. Zijn alle banen bezet dan zult u moeten wachten tot er een plekje vrijkomt.

Vanaf donderdag 4 juni is Dolfijn weer volledig geopend voor groepen tot maximaal 30 personen.

Vanwege deze beperkingen is in de middag de Goolfy minigolf geopend, en vanaf 18.00 uur kan er gebowld worden. Voor beide activiteiten moet gereserveerd worden. We verwachten dat vanaf 1 juli de beperking van 30 personen zal vervallen en wordt verruimd naar 100.

BVT zal echter tot 1 september geen leagues, trainingen of evenementen kunnen organiseren. Dat is nog steeds niet toegestaan. Leden kunnen wel op eigen initiatief een baan reserveren bij Dolfijn. Gezien de beperkte toegestane capaciteit van 30 personen is dat tegen het normale tarief. De BVT-korting is NIET van toepassing!

Omdat de 30-gasten-regel streng zal worden toegepast verzoeken wij onze leden om alleen met een reservering de bowling te bezoeken.

Sinds 1 december is de parkeergarage onder het pand van Dolfijn | the plays to be geopend. Gasten van Dolfijn kunnen van deze parkeergarage gebruik maken. De beheerder van de garage (niet Dolfijn) brengt € 2,00 per bezoek in rekening. Hiervoor kunt u maximaal 6 uur parkeren.

Parkeren langs de openbare weg blijft gewoon gratis!

Hoe werkt het?
Bij het inrijden van de parkeergarage komt er een uitrijkaartje uit de automaat en gaat het hek open. Bewaar dit kaartje goed want dit heeft u later nodig om de toegangsdeur naar de garage te openen. Als u weer naar huis gaat komt u in het halletje van de parkeergarage. Daar staan twee automaten: de rechter is om de toegangsdeur te openen met uw uitrijkaart, de linker om te betalen. Betalen kan alleen met een betaalpas. Als u uw uitrijkaart heeft betaald, stopt u het kaartje in de rechtse automaat om de deur naar de parkeergarage te openen. Neem het kaartje mee om het hek te openen om de garage uit te rijden. Wilt u tussentijds iets uit uw auto halen dan kunt u de rechter automaat gebruiken om de deur te openen, u hoeft dan niet eerst te betalen.