Openingstoernooi 2022

Op zondag 4 september 2022 organiseert Bowling Vereniging Tilburg een gezellig openingstoernooi om het nieuwe seizoen te starten. Alle games zijn No-Tap, dus iedere 9 is ook een strike!

U speelt met maximaal twee spelers op een baan en er worden 4 games gespeeld. De aanvang van het toernooi is om 10.30 uur, de prijsuitreiking is direct na afloop om ongeveer 13.00 uur.

Het patroon waarop wordt gespeeld is: Gateway Arch

Deelname staat open voor leden van Bowling Vereniging Tilburg die hun contributie hebben voldaan vòòr 31 augustus 2022. Deelnamekosten zijn slechts 10 euro.
Er worden 4 games gespeeld en u kunt inschrijven door middel van onderstaand formulier of rechtstreeks bij Berry Termeer tijdens de zomerleague.

Er is op zondag 4 september maar één serie en dus is er maar een beperkt aantal plaatsen. Indien er meer dan 48 spelers inschrijven zal er een wachtlijst worden geopend. Mocht er een speler verhinderd zijn dan wordt er aangevuld vanaf de wachtlijst.

Datum: Zondag 4 september 2022
Inschrijfgeld: 10 euro p.p.
Handicap: n.v.t.

Prijzen: Er zijn een groot aantal leuke prijzen te verdienen.

Inschrijven:

Gebruik onderstaand formulier om in te schrijven. Als u bent ingelogd op de website staan uw gegevens al ingevuld!