Op zondag 2 februari 2020 werd bij Dolfijn | the plays to be het gezellige Winner Takes All: Road to Bronzen Schietspoel toernooi gehouden.

Dit toernooi dat zowel voor de deelnemers als de organisatie een belangrijke test is voor het EBT toernooi zag ruim 30 spelers de baan opstappen om zich te meten op het oliepatroon dat ook tijdens de Schietspoel zal worden gebruikt. Helaas weer een no-show, en ook de deelname vanuit de eigen vereniging had beter gekund. Maar na een gezellige dag vol spannende wedstrijden was het Michael Nelisse uit België die als laatste overbleef. Hij won met twee mooie games van Sjaqiel Abdoelbasier en daarmee een gratis deelname aan het Bronzen Schietspoel Toernooi.

Voor Sjaqiel was er wel een mooie troostprijs, hij won via de loterij een gratis deelname.
.