Afdrukken
Categorie: Standenlijsten
Hits: 45421

Stand

Stand donderdag 01

Stand donderdag 02

Individueel

stand individueel 01

stand individueel 02

Teamoverzicht

teams 01

teams 02

teams 03

Statistieken

statistiek 01

statistiek 02

Brackets

Deelnemers aan de donderdagleague kunnen dit seizoen weer 'brackets' spelen.

Kort uitgelegd: Een bracket is een poule van 8 spelers die door de computer wordt geloot. Er zijn dus 4 koppels die tegen elkaar spelen in ronde 1 met hun score uit game 1, de winnaar gaat door naar de volgende ronde. Deze koppels hoeven dus niet op hetzelfde banenpaar te spelen, er wordt willekeurig geloot met alle deelnemende spelers.

In game 2 zijn er dus nog twee koppels in iedere poule die tegen elkaar spelen, de winnaars van ieder koppel spelen in game 3 tegen elkaar voor plek 1 en 2. Er wordt gespeeld met handicap en een speler kan aan maximaal 5 brackets deelnemen. De computer probeert bij de loting er voor te zorgen dat men niet steeds dezelfde tegenstander treft, daardoor geeft het spelen van meer brackets meer kansen op winst. Bij een volle bracket (8 deelnemers) ontvangt de winnaar € 5,00 en de nummer 2 krijgt € 2,50.

We gaan dit seizoen ook enkele keren 'reverse-brackets' spelen, daarbij is de score van game 3 de score in de eerste ronde van de brackets en de score van game 1 de score voor de laatste ronde.

Inschrijven kan voor aanvang van de league bij Luc Jansen. Per bracket betaalt u 1 euro (maximaal 5 brackets), graag gepast betalen!
Is het nog niet helemaal duidelijk; we leggen het graag nog een keertje uit!

 

brackets 01

brackets 02

 

 

 

Speelschema

speelschema

 

Oliepatronen

Week 1 t/m 8 Gateway Arch
Week 9 t/m 15 Helium
Week 16 t/m 22 Stone Street
Week 23 t/m einde Main Street V2