Uitnodiging Algemene Ledenvergadering op woensdag 1 juni 2022.

Graag nodigt het bestuur van Bowling Vereniging Tilburg haar leden uit voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 1 juni 2022. De vergadering begint om 20.00 uur op Dolfijn l the plays to be, locatie 1e verdieping. Inloop vanaf 19.45 uur. De koffie staat klaar.

Op de agenda dit jaar de volgende onderwerpen:

fritsDe gezondheid van bestuurslid Frits Verkooien (77) gaat hard achteruit.

Berry Termeer heeft namens het bestuur contact met de familie van Verkooijen, vooral met zijn vrouw Bernadette. Helaas ontvangen wij verdrietige updates over zijn gezondheid. Wat de kans op herstel is weten wij op dit moment niet. Frits is inmiddels overgeplaatst naar Behandelcentrum Damast, waar hij werkt aan zijn herstel.

Wil je graag een persoonlijk beterschapswens of een hart onder de riem sturen naar Frits? Adresseer je post dan als volgt:

Damast
Kamer 9 t.a.v. Frits Verkooijen
Leijweg 48
5022 KA Tilburg

Er is tijdens de donderdagavondleague van 7 april ook een beterschapkaart rondgegaan waarbij je een kort berichtje voor Frits kon achterlaten. Wij hebben gezorgd dat de kaart bij Frits bezorgd werd.

Minister Kuipers heeft op de persconferentie dinsdagavond aangekondigd dat Nederland weer open gaat, in grote stappen die snel op elkaar volgen.

Gelukkig, Nederland gaat weer terug naar normaal en ook de maatregelen binnen de (horeca)sport verdwijnen langzaam. Daar zijn we als Bowling Vereniging Tilburg erg blij mee!

Per vrijdag 18 februari kan de horeca op spellocaties (waaronder Dolfijn) open tot 01.00 uur en blijft het coronatoegangsbewijs (CTB) gelden waar het nu ook getoond moet worden. Binnen is een bezoekersnorm, placering, het dragen van mondkapjes en de 1,5 meter afstandsregel niet meer verplicht.

Op 25 februari gelden overal de normale openingstijden en vervalt ook de CTB-plicht op plaatsen waar minder dan 500 mensen bijeen zijn.

De coulanceregeling, m.b.t. deelnamekosten niet in rekening brengen voor de teams/spelers die niet aanwezig zijn, komt per 25 februari te vervallen.

Op vrijdag 14 januari vond er weer een persconferentie plaats. Het kabinet heeft hierin aangekondigd dat er diverse versoepelingen doorgevoerd worden. Deze versoepelingen hebben ook betrekking op de (bowling)sport. We mogen weer bowlen en dat doen we ook!

Met ingang van zaterdag 15 januari mag iedereen (jeugd én volwassenen) zowel binnen als buiten sporten én onderling binnen de eigen vereniging wedstrijden spelen. Er geldt daarbij geen eindtijd meer.

Dit seizoen begon vol optimisme. We dachten dat we dit jaar - mede door vaccinaties - de coronacrisis achter ons konden laten. Niks is minder waar. Een jaar na de vorige volledige lockdown moet ons land er weer aan geloven: alles dicht, behalve essentiële sectoren. Het wordt een lange periode zonder bowlen, in ieder geval tot en met 14 januari 2022.

Met de feestdagen voor de deur is het tijd voor warmte en bezinning met familie & vrienden, voor zover dat in deze coronatijd mogelijk is. Als bestuur willen wij alle leden en vrijwilligers graag bedanken voor jullie inzet en bowlingplezier.

Prettige feestdagen en een voorspoedig 2022.