NationaleLeagues MixedTrio RGB 1Op 9 en 10 december stond speelronde 3 op het programma.  Welke Tilburgse teams hebben onder de winterse omstandigheden het beste gepresteerd? Uw razende reporter doet verslag.

NTL Lotto Eredivisie

KTCE herneemt initiatief in spannende competitie. Na eerder sportief teleurstellend te hebben gepresteerd, was het team uit Tilburg nu wel thuis in Spijkenisse. KTCE was samen met het thuisspelende team én nieuwe koploper team Ordonnans de dagwinnaar met 16 behaalde wedstrijdpunten.

Bekijk www.eredivisiebowlen.nl voor de uitslagen en tussenstand.

NTL  1e Divisie B

Bowl Easy / Dolfijn Bowlers heeft de koppositie heroverd al moeten ze deze nog wel delen met Witlox & vdenBoomen/Ducornex. Het lijkt erop dat het ook tussen deze twee teams gaat voor het kampioenschap en promotie naar de eredivisie. 

KTCE / Goolfy Tilburg zal geen rol spelen in het kampioenschap. KTCE / Goolfy Tilburg vinden we terug op de laatste en tevens degradatieplek.

Uitslagen 1B

 

NTL klasse 2E

17 wedstrijden hebben we er op moeten wachten, maar de eerste overwinningen zijn binnen voor Gebr. Kraan BV. Zit er meer in het vat?

Uitslagen 2E

 

NTL klasse 2F

Een mindere speeldag van The Dolphins Mix Tilburg in bowlingcentrum Erica Mill. Een paar wedstrijden vielen net de verkeerde kant waardoor het team "maar" 9 punten huiswaarts mochten meenemen. The Dolphins Mix Tilburg vinden we in rangschikking terug op plaats 6.

Uitslagen 2F

 

Nationale Jeugd Trio League

Uitslagen (nog) niet bekend.

Uitslagen NJTL