christmas challengeVanaf maandag 7 december kunt u bij Dolfijn | the plays to be deelnemen aan de NBF Christmas Challenge! Wacht even, een competitie in deze corona-tijden? Dat leggen we even uit:

In samenwerking met Lanetalk is deze uitdaging bedacht. Tijdens uw training bij Dolfijn (of één van de andere deelnemende bowlingcentra) neemt u via de Lanetalk-app deel aan deze Challenge. De opzet is simpel: Je probeert vanaf 7 december een high score neer te zetten van opeenvolgende 2 games. De top 12 van het leaderboard plaatst zich voor de finale, waarin de prijzen verdeeld worden. Niet tevreden over jouw score na 2 games? Dan kun je het t/m 24 december nog zo vaak proberen als je wilt, tot je bovenaan het leaderboard staat!

Hoe doe ik mee? Tijdens een training open je de app op je mobiele telefoon en onderin de balk klik je op het icoontje met 'Play'. Je ziet dan gelijk de banner met de NBF Christmas Challenge.

De finale wordt gespeeld op zondag 3 januari en wordt waarschijnlijk live uitgezonden via internet. Er zijn verschillende prijzen te winnen, waaronder een eerste prijs van 250 euro (te besteden bij Dolfijn | the plays to be).

Deelname aan de NBF Christmas Challenge is gratis, u betaalt alleen de baanhuur voor uw training.

Spelregels

Prijzen