oliebollenOp zondag 30 december 2018 organiseert Bowling Vereniging Tilburg een gezellig eindejaarstoernooi voor haar leden. Alle games zijn No-Tap, dus iedere 9 is ook een strike!

U speelt met twee spelers op een baan en er worden 4 games gespeeld. De aanvang van het toernooi is om 11.00 uur, de prijsuitreiking is direct na afloop om ongeveer 13.00 uur.

Deelname staat open voor leden van Bowling Vereniging Tilburg. Er worden 4 games gespeeld en de deelnamekosten zijn 10 euro per persoon. U kunt inschrijven door middel van onderstaand formulier of rechtstreeks bij Berry Termeer tijdens de leagueavonden.

Er is op zondag 30 december maar één serie en dus is er maar een beperkt aantal plaatsen. Indien er meer dan 48 spelers inschrijven zal er een wachtlijst worden geopend. Mocht er een speler verhinderd zijn dan wordt er aangevuld vanaf de wachtlijst.

Datum: Zondag 30 december 2018
Aanvang: 11.00 uur
Inschrijfgeld: 10 euro p.p.
Handicap: n.v.t.
Oliepatroon: MainStreet (tevens het patroon voor de volgende ronde in de huisleagues)
Prijzen: Er zijn een aantal leuke prijzen te verdienen. Hoe? Dat houden we nog even geheim, maar het kan zomaar zijn dat we van laag naar hoog gaan, of wie de meeste pins boven het eigen gemiddelde heeft gegooid. Iedereen maakt kans!

Extra Prijzen: Bij een 300-game ontvangt u een leuke prijs beschikbaar gesteld door Dolfijn | the plays to be!

 

Einduitslag Oliebollentoernooi